Uppgradering

Få alltid viktiga uppgraderingar när du behöver dem så att du inte hamnar efter och förlorar viktiga värden.

  • Med ett supportavtal med oss får du viktiga uppdateringar
  • Ligg steget före dina konkurrenter

Affärssystem befinner sig i en konstant förbättringscykel. Om du inte uppgraderar ditt affärssystem riskerar du att hamna efter och kommer inte få ut samma värde av ditt affärssystem. Har du en gammal version kan det dessutom bli svårt att få support. Vårt tips är att du har ett supportavtal så att du alltid får dina uppdateringar och ligger steget före dina konkurrenter. Vi ser till att beräkna det ekonomiska värdet av uppgraderingar och väljer det mest kostnadseffektiva valet för just dig.

Konsultnet har genom åren gjort över 300 uppgraderingar av Unit4 Business World (tidigare Agresso). 
Läs mer under ”Våra kunder berättar.”

Hos Konsultnet kan ni välja mellan tre modeller av uppgradering – Guld, Silver och Brons.
Modellerna har olika förutsättningar och tilläggsaktiviteter och skapades för att du som kund enkelt ska kunna se vad som ingår och hur många timmar varje uppgradering kommer att innehålla.

Guld

För dig som har en stor organisation är denna modell av Unit4 Business World en viktig del av verksamheten. Din verksamhet har troligen många moduler och är helt beroende av att Unit4 Business World fungerar från dag ett efter uppgradering. Hos er bör det finnas en tydlig förvaltning som är ansvariga för projektet. Konsultinsatsen för denna uppgradering är relativt stor och detaljstyrd. Uppgradering till produktion görs oftast under helg för att inte störa verksamheten.

Silver

Denna modell är vanligast för dig som har Unit4 Business World som affärssystem men det är inte er verksamhetssystem. Verksamheten har oftast lön och fakturering i andra system. Det kan vara så att du har workflow för leverantörsfaktura men inte stora volymer. Du har en systemförvaltning på deltid men behöver stöd vid själva uppgraderingsprojektet. Du har intern projektledare för uppgraderingen men modellen medför konsultinsats men du tar ett större ansvar för allt som är kopplat till tester och dokumentation. Din verksamhet har för avsikt att helt göra tester och dokumentation helt själva utan konsultstöd.

Brons

En liten uppgradering där du har få moduler och inte känner stor oro för att stå still några dagar. Det bör finnas tid för att ni ska kunna utföra mycket själva och ni bör varit med vid tidigare uppgraderingar av Unit4 Business World. Det du behöver känna till är alla anpassningar och det mesta i installationen ska vara noga dokumenterat. Alternativt så hänger du med i versionslyften vilket innebär att du bara lyfter en version.

Tilläggstjänsterna kan beställas per aktivitet innan projektet startar. Man kan välja ut delar av det som man anser sig behöva.

Kontakta oss så lämnar vi en aktivitetslista på de olika modellerna samt ett kostnadsförslag.

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Leveranser i tid med rätt värde