Verksamhetsutveckling

Vi hjälper er med processöversyn, verksamhetsanalys, verksamhetsstyrning och förändringsledning.

Vi hjälper er att utveckla era verksamhetsprocesser och systemstöd. System, processer och användare samverkar i ett komplext samspel. Vi har en lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder hitta den bästa lösningen för just deras verksamhet. Vi kan erbjuda konsulthjälp inom:

Processöversyn

I en tid av hög takt av förändring så är det ännu viktigare att både systemlösningar och processer är möjliga att förändra. Samspelet mellan processer, system och användare blir en nyckelfaktor för att kunna hantera förändringar. Konsultnets erfarna verksamhetskonsulter hjälper er att analysera behoven och föreslå förbättrade processer som passar er verksamhet.

 


Verksamhetsstyrning

Vi kan skapa förutsättningar tillsammans med er för att få till modell som hänger ihop där vi ser till att ni får rätt systemstöd kring er verksamhetsstyrning. Ni kommer att kunna gå från plan till genomförande för att sedan löpande följa upp era styrdokument. Vi kan hjälpa er att ta steget från konventionell budget till rullande aktivitetsbaserade prognoser. Därmed få in planering och styrning som en del i er löpande verksamhet.

 


Förändringsledning

Ingen förändringssituation är den andra lik, varje förändringstillfälle har sina speciella förutsättningar och särskilda krav på lösningar. Vad de dock har gemensamt är att de alla kräver planering, delaktighet och löpande uppföljning. Konsultnets metodik för förändringsledning bygger på följande komponenter.

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Leveranser i tid med rätt värde