Bli en av oss på Konsultnet!

Begrepp som delaktighet, glädje och trivsel är en del av våra medarbetares vardag. Alla ska känna att de utvecklas på arbetet – både på kontoret och ute hos kunderna. Välkommen till ett team av engagerade medarbetare. Kom och jobba hos oss!

Till våra lediga tjänster

Möt våra medarbetare

 

Martin Johannsson, Key Account Manager

Jag kommer att fokusera på att hitta affärsnytta för våra kunder och erbjuda den djupgående kunskap som vi besitter inom Konsultnet till våra kunder. Det handlar mycket om att leverera rätt lösningar som uppfyller uttalade mål från kund. Oavsett om det är en ny kund eller om vi levererar en lösning hos en redan existerande kund så behöver vi alltid säkerställa att vi skapar nytta och värde.

Läs hela intervjun med Martin

Elias Molin, applikationskonsult

Förra året fick Elias möjligheten att medverka på Unit4s Fast Track Program. Efter utbildningen har Elias utmärkt sig med sin talang framför kameran och framförallt sina kunskaper i affärssystemet Unit4 Business World i Konsultnets videoblogg på Youtube. Läs mer om vår alldeles egna Konsultnet-kändis.

Läs hela intervjun med Elias

 

Läs vår blogg

Det bästa sättet att ta reda på om man kommer trivas är faktiskt att läsa vår blogg! Här nördar vi ner oss, peppar och ger tips till våra kunder om deras Unit4 Business World-lösning.

Till bloggen

Leveranser i tid med rätt värde