Martin Johannsson, med 10 års erfarenhet inom KAM

Martin Johannsson har jobbat på Konsultnet sedan 2017.

_HFA9077

Hej Martin, vad kul att du vill jobba med oss! Vad gjorde du innan du kom till Konsultnet?

Jag jobbade som Key Account Manager med affärssystem framförallt inriktat mot fastighetsbolag och tjänstebolag.  Sammanlagt så har jag över tio års erfarenhet  av KAM-roller inom både e-handelssystem samt affärssystem.

Visste du alltid att du ville bli Key Account Manager för affärssystem eller hur kom du in på det?

Jag är ekonom i grunden och på universitet så läste jag även ett systemvetenskapligt program med inriktning mot affärssystem så att jobba med affärssystem har fallit sig naturligt och jag gillar att jag får både jobba med teknik och ekonomi.

Rollen som Key Account Manager har lockat mig för att jag kan inrikta mig på att få fram kundens behov och se till att få dessa tillgodosedda samt att jag får jobba med långsiktiga relationer.

Hur tänker du driva försäljningen framåt på Konsultnet och hur är det till fördel för våra kunder?

Jag kommer att fokusera på att hitta affärsnytta för våra kunder och erbjuda den djupgående kunskap som vi besitter inom Konsultnet till våra kunder. Det handlar mycket om att leverera rätt lösningar som uppfyller uttalade mål från kund. Oavsett om det är en ny kund eller om vi levererar en lösning hos en redan existerande kund så behöver vi alltid säkerställa att vi skapar nytta och värde.

Jag vill även ytterligare tydliggöra att  Konsultnet är en helhetslevererantör inom Unit4 Business World att kan leverera allt från licenser, hela projekt till verksamhetsutveckling.

Vilken inriktning tror du att affärssystem går mot i framtiden?

Jag tror att tillgänglighet och automation är nyckelord, användarnas krav och förväntningar kommer att öka i takt med den digitala utvecklingen. Vi kommer att se att affärssystem kan automatisera mycket av de uppgifter som idag är manuella och minska behov av att manuellt registrera data och att artificiell intelligens inkorporeras mer i verksamhetssystem. Affärssystemet ska också alltid vara tillgängligt oavsett vilken plattform du befinner dig på.

Vad gör du när du inte är på Konsultnet?

Golf är en stor passion jag haft sen jag var ung, så på golfbanan kan man ofta hitta mig en ledig dag. Jag gillar även att vara ute på sjön och allt som har med vattenaktiveter att göra.

Leveranser i tid med rätt värde