Sommarhälsning från vår VD

Midnattssol, sött och salt

Sommaren är här och många ser nu det berömda ljuset i tunneln inför en välförtjänt semester. Visst är det härligt att pausa i en hängmatta eller pumpa luftmadrassen och bara flyta runt på havets yta. Att resa till ljuset i norr, uppleva midnattsol, de unika skärgårdarna i Bottenviken och Östersjön, ja listan kan göras lång.

Så vad är det som är så unikt då? Jo, det söta vattnet från fjällsjöarna möter det salta havet och sim salabim blir det bräckt! Ja, vår resa inom Konsultnet påminner en del om det söta som möter salt och visst ser det ljust ut när vi ser oss omkring.

Den första halvan av året har startat med raketfart med många nya kunder, medarbetare och ett flertal pågående stora kundprojekt. Vi implementerar nya Unit4 Business World system, vi uppgraderar till nya versioner och vi genomför digitaliseringsprojekt, vidareutvecklar verksamheter, processer och systemlösningar.

Vi befinner oss i ständig förändring och upplevelsen kan vara både spännande och utmanande för oss. Ibland är det salt, men oftast sött. Vi tackar för varje dag och all den positiva feedback som vi får i våra uppdrag.

Efter sommaren är vi redo att ta nästa steg i vår utveckling av verksamheten och erbjudandet. Mer om det senare. Med det sagt vill jag passa på att tacka för gott samarbete och stort engagemang i våra gemensamma projekt.

Det är viktigt att utvecklas och att ha kul på jobbet. Tillsammans gör vi det möjligt.

Varma sommarhälsningar
Monica Olsson Norman