Sommarhälsning från vår VD

Årets ljusaste dag är här!

Nu är det dags att binda blomsterkransar och fira att solen står still. Dagen när vår jordaxel lutar som mest mot solen upplever vi årets längsta dag. Solen står som högst på himlen och det innebär att den aldrig riktigt går ner.

Midsommarafton bjuder ofta på variation i väder och vind. Visst är det väl vackert att sommarsolståndet och midsommar infaller på samma dag. Årets ljusaste dag är här!

Utvecklingen går ständigt framåt och det känns verkligen som att första halvåret lägger grunden för positiv utveckling. Vi växer med kunder, medarbetare och nya möjligheter i Unit4 Business World.

Konsultnet når målsnöret med uppgraderingar och ett flertal stora nyimplementeringar som pågått under lång tid. Med målet i sikte ger stora insatser ofta stora vinster. Och visst är det härligt att se kunderna njuta av de första dagarna i drift med sina nya smarta lösningar.

Drar vi paralleller med att bygga hus så har vi grunden, väggarna och taket på plats så det inte regnar in. Stora glasade ytor maxar vårt ljusinsläpp. Vi flyttar in och snart är det dags att blicka framåt mot ett spännande förändringsarbete där allt känns nytt och fräscht.

Det handlar om att inreda huset på ett smakfullt sätt och att börja använda de finesser som redan kommit på plats. Nya tankar och idéer gör snart att vi är redo att ta nästa steg, testa och utveckla lösningar och ta dem vidare till sin fulla potential.

Mera ljus? Ja, det är sant. Vi planerar redan nu för nya spännande utvecklingsprojekt med våra framgångsrika kunder.

Nu är det dags att sätta fart på sommaren och pausa en stund i hängmattan, klättra i berg eller kanske forsränning?

Tack för fina insatser i våra gemensamma projekt. Tillsammans bygger vi framtiden.

Varma sommarhälsningar
Monica Olsson Norman