Business System Consultants – Agresso

Vi söker Agresso konsulter

Har du attityden att ingenting är omöjligt? Ser du lösningar där andra ser problem?

Då kan du vara den vi letar efter. Vi växer och utvecklas med affärsystemet Agresso. Och just nu letar vi efter en Agresso-konsult som vill göra detsamma! Vi söker dig med ambitionen att ta dina kunskaper inom Agresso till nästa nivå. Har du dessutom ett genuint intresse för både människor och system blir vi ännu gladare.

Vi erbjuder utmanande och omväxlande uppdrag hos ett flertal spännande kunder där du kommer spela en viktig roll i att utveckla kundens verksamhet. Tillsammans med oss kommer du vara drivande i att skapa goda relationer och inspirera våra kunder till att växa och utvecklas med Agresso.

Vi tror att du har en ekonomisk utbildning och ungefär tre års erfarenhet av att jobba med affärsystemet Agresso. Du har ett brett verksamhetskunnande och erfarenhet av att jobba med  ekonomistyrning och/eller systemförvaltning. Du är passionerat intresserad av Agresso-lösningar som effektiviserar kundens arbetsprocesser och ger ett mervärde. Att du arbetar självständigt och är lyhörd inför kunden ser vi som en självklarhet.

Konsultnet. Både hjärta och hjärna.

Konsultnet är en IT-konsult med engagemang och hjärta. Verksamheten omfattar högkvalitativa lösningar kring företags Affärssystem (ERP), Business Intelligence (BI) och Customer Relationship Management (CRM).

En roligare arbetsplats

Det är lite speciellt att arbeta på Konsultnet. Begrepp som delaktighet, glädje och trivsel är en del av våra medarbetares vardag. Alla ska känna att de utvecklas på arbetet – både på kontoret och ute hos kunderna. Både hjärta och hjärna ryms, med andra ord. Välkommen till ett team av duktiga individer.

Utveckling och utmaning

Vi vill att du som medarbetare ska våga släppa taget och gå utanför din bekvämlighetszon. Det är vårt sätt att försäkra oss om att du utvecklas både som människa och i din yrkesroll. Vi jobbar ständigt med att förbättra vår verksamhet och sätter därför upp tydliga mål och planer för kompetensutveckling tillsammans med varje medarbetare.

Ansvar och trygghet

Som anställd får du stöd i allt från pensionsfrågor till att du har en ordentlig pensionsförsäkring. All personal har sex veckors semester. Vi värdesätter och tar ansvar för att du som anställd känner dig trygg i din anställning.

Ansökan

Skicka din ansökan märkt “Agresso konsult” till Monica Olsson Norman, monica.norman@konsultnet.se.

Vi anställer löpande och hanterar ansökningarna vartefter de kommer in.