Effectplan Consultants

Vi söker Effectplan konsulter!

Har du attityden att ingenting är omöjligt? Ser du lösningar där andra ser problem? Då kan du vara den vi letar efter.

Vi tror att du idag arbetar på en ekonomifunktion som business controller i en större organisation. Vi tror också att du har lagt mycket tid i flera budget- och prognosprocesser. Du är passionerat intresserad av affärsprocesser och finner en utmaning i att gå vidare och hjälpa andra organisationer att få mer tid över för analysarbete med smarta lösningar. Det är din kombination av ekonomi-och processförståelse som skapar möjlighet att stödja kundens ledning. Har du erfarenhet och intresse inom verksamhetsplanering har du en fördel.

Arbetet sker oftast i nära samarbete med ekonomichef, controllers samt ledningsfunktioner hos kunden. Att du arbetar självständigt och är lyhörd inför kundens behov ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter består av att:

 • Utveckla och eller förvalta planerings och budgetlösningar med Effectplan
 • Driva projekt för implementering av verksamhetsplanering, budget och prognos
 • Medverka vid utveckling av Effectplan

Vi söker dig som har följande profil:

 • Akademisk examen inom ekonomi och eller teknik
 • Affärsmässigt och drivande förhållningssätt
 • Erfarenhet från något av följande system; Cognos Planning, Cognos TM1, Hypergene, Hyperion,
 • Planning, SAP BPC, SAS Planning, Stratsys
 • Goda kunskaper i engelska både i tal och skrift

Det är meriterande har följande kompetens:

 • Konsulterfarenhet
 • Erfarenhet från finans och eller redovisningsarbete
 • Verksamhetsplanering

Vi erbjuder utmanande och omväxlande uppdrag hos ett flertal spännande kunder där du kommer spela en viktig roll i att utveckla kundens verksamhet. Tillsammans med oss kommer du vara drivande i att skapa goda relationer och inspirera våra kunder att jobba smartare med verksamhetsplanering, budget och prognos i Effectplan.

Konsultnet. Både hjärta och hjärna.

Konsultnet är en IT-konsult med engagemang och hjärta. Verksamheten omfattar högkvalitativa lösningar kring företags Affärssystem (ERP), Business Intelligence (BI) och Effectplan.

En roligare arbetsplats

Det är lite speciellt att arbeta på Konsultnet. Begrepp som delaktighet, glädje och trivsel är en del av våra medarbetares vardag. Alla ska känna att de utvecklas på arbetet – både på kontoret och ute hos kunderna.

Både hjärta och hjärna ryms, med andra ord. Välkommen till ett team av duktiga individer.

Utveckling och utmaning

Vi vill att du som medarbetare ska våga släppa taget och gå utanför din bekvämlighetszon. Det är vårt sätt att försäkra oss om att du utvecklas både som människa och i din yrkesroll. Vi jobbar ständigt med att förbättra vår verksamhet och sätter därför upp tydliga mål och planer för kompetensutveckling tillsammans med varje medarbetare.

Ansvar och trygghet

Som anställd får du stöd i allt från pensionsfrågor till att du har en ordentlig pensionsförsäkring. All personal har sex veckors semester. Vi värdesätter och tar ansvar för att du som anställd känner dig trygg i din anställning.

Ansökan

Skicka din ansökan märkt “Effectplan konsult” till Monica Olsson-Norman, monica.norman@konsultnet.se.

Vi anställer löpande och hanterar ansökningarna vartefter de kommer in.

Deliveries in time with added value