Välkommen till Unit4 Connect

Unit4 Connect är en av nordens största konferenser inom IT och Affärssystem.

På Unit4 Connect samlar vi hela vårt nätverk av beslutsfattare, kunder, partners, experter och intressenter och skapar en plattform för nätverkande med företag och organisationer som vill utvecklas och ligga i framkant. Vi ser fram emot att samla runt 1000 deltagare under tre dagar i centrala Stockholm.

Temat är ”Future at Work” – med fokus på framtiden

Konsultnet kommer att hålla tre presentationer under Kundkonferensen:

Från runstenar till digitaliserade processer (Bertil Hass, Affärsutvecklingschef)
Tid: 9.50 den 26 oktober
Från runstenar till digitala processer innebär att förändra och utveckla. Vi visar exempel där organisationer har möjlighet att effektivisera processer och skapa digitala lösningar med Unit4 Business World. Lösningar som verkligen fungerar.

SmartBusiness  – från vison till värde (Monica Olsson Norman, VD)
Tid: 11.00 den 26 oktober.

Din Ledstjärna när du vill gå från vision till att skapa verkligt värde med din förvaltning och vidareutveckling av Unit4 Business World. Med SmartBusiness konceptet leder du utvecklingen i rätt riktning och skapar hållbara lösningar.

Sex gyllene regler för din ekonomimodell (Christian Lindqvist, Verksamhetsarkitekt)
Tid: 13.15 den 26 oktober

  • Kan du inte få ut önskad rapportering ur UBW?
  • Har du slagit i taket i antalet koddelar?
  • Är det svårt att göra organisationsförändringar på grund av ekonomimodellen?

Om du svarat ja på någon av frågorna ovan är detta ett pass som ger dig vägledning och enkla tips som får din ekonomimodell att fungera.

Untitled-1

Om Unit4 Connect

Unit4 Connects Strategidag den 24 oktober är en mötesplats för dig som utgör en drivkraft bakom ert företags digitala utveckling. Dagen är skräddarsydd för dig som är chef, ledare eller beslutspåverkare. Programmet fokuserar på strategi, planering, innovation och marknadstrender inom digitalisering och hur det kan påverka vår arbetsvardag.

Unit4 Connects Kundkonferens 25-26 oktober samlar vi åter våra kunder för att ge möjligheten att blicka framåt, att träffa och nätverka med branschkollegor och ta del av produktnyheter. Vi hoppas verkligen att du är en av dem!
Dagarna vänder sig i första hand till dig som är systemanvändare, systemansvarig eller som fattar beslut kring våra IT- lösningar.