Igår gick Kunskapsdagen av stapeln

Temat på Kunskapsdagen var ”Creating spaces” – att ha mer tid för rätt saker. Många gav sig på utmaningen att skriva upp på whiteborden vad de tycker att man skulle ha gjort om man hade en timme mer om dagen. Några av aktiviteterna man tycker man skulle ha gjort var bland annat träna, brainstorma och umgås.

När vi får vara ute och prata om Unit4 Business World ute med våra kunder trivs vi som bäst! Så här beskriver vår VD kunskapsdagen på Unit4.

– Kunskapsdagen på Unit4 var ett bra tillfälle att utbyta tankar och ideér hur vi på bästa sätt använder ny funktionalitet i UBW 7.3. Nu är det bara för oss alla att gå ut i våra organisationer och dela med oss av all den kunskap och positiva energi som vi fick med oss. Creating space handlar om att frigöra tid för att ständigt bli bättre. För att lyckas med det så behöver vi samverka och göra det bästa möjliga med våra insatser varje dag. Att förbättra processer och systemstöd handlar väldigt mycket om att skapa innovativa lösningar, berättar Monica Olsson, VD på Konsultnet.

Smartdagen – Event på temat innovation

Vi vill även passa på att nämna vårt egna event som vi kommer ha 27 november på temat Innovation. Då kommer bland annat Sofie Lindblom, tidigare innovationschef från Spotify att ge oss konkreta tips på hur vi kan bli mer innovativa i vårt arbete. Länken till anmälan hittar du här.

Kontakta oss