Kundreferenser – så här tycker våra kunder om oss

Här kan du läsa omdömen och kundreferenser som vi samlat in från våra kunder.

Konsultnet har visat engagemang från första dagen och snabbt satt sig in i vår verksamhet. De har varit en pålitlig samarbetspartner som har hjälpt oss att implementera systemet på rekordkort tid och alltid varit lätta att arbeta med. Vi kan varmt rekommendera Konsultnet och ser fram emot ett långt fortsatt samarbete.

Linnea Corell, Ekonomichef på Intea

Se Intea intervjun


Resultatet av uppgraderingen har varit över förväntan, vi hade aldrig kunnat drömma att det skulle bli klart på två månader. Det har gått så smidigt, och det finns processer för varje steg i projektet. Har det uppstått frågetecken så har det lösts väldigt fort och vi har fått omedelbar respons.

Peter Peterson, Ekonomichef på FTI

Läs mer


Relationen med Konsultnet har fungerat utmärkt. De har varit kompetenta, intresserade, engagerade och i projektarbetet duktiga på att kompetensöverföra till vår egen personal. Samarbetet mellan konsulter och anställda har fungerat över förväntan

Anette Ekstrand, Ekonomichef på HSB Stockholm

Läs mer


Einar mattsson

Malltänket är den absoluta största förändringen. Att ha färdiga mallar innebär att vi inte behöver uppfinna hjulet varje gång och innebär en förbättring för både oss och framför allt för våra förvaltningskunder.

Jeanette Skierus, projektledare och systemekonom på Einar Mattsson

Läs mer


Business Sweden

Det blev rätt från början, vilket innebär en mycket imponerande arbetsinsats från Konsultnet. De har tagit reda på exakt hur vi vill ha det och vi å vår sida har verkligen engagerat oss. Allting har gjorts här på plats hos oss, och vi har fungerat bra tillsammans. De har gjort en exemplarisk leverans – från projektledning till dokumentation.

Håkan Persson, Ekonomichef på Business Sweden

Läs mer


Den fysiska miljön påverkar hur vi beter oss. Beroende på hur den är utformad kan man få olika saker att hända, eller inte hända. Utifrån vilka arbetssätt man vill använda och vilken utveckling man vill stödja, har lokalerna stor inverkan på om man lyckas eller inte. Därför är hela lokalen ett verktyg för verksamhetsutveckling. Efter att ha testat och finjusterat i två års tid kan vi konstatera att det här sättet att jobba är ett sätt som funkar och som medarbetarna gillar

Sören Sandell, IT-chef på Vasakronan

Läs mer


Jag har arbetat med Konsultnet sedan 2002, under hela min tid på Nutek. De uppfyller de krav jag ställer på externa konsulter: de ska vara kunniga, hålla tidplanerna och kunna ställa upp i det läget vi får problem.

Bengt Wiklund, Ekonomichef på Tillväxtverket

Läs mer


Vår relation är lång, och så ska det vara inom ekonomisystem. Det är inget man byter ofta. Konsultnet har förståelse för problemet och ger ett bra bemötande. Jag gillar att de kommer hit, löser vårt bekymmer och lämnar bra dokumentation efter sig så att vi kan klara oss själva – de gör sig inte oumbärliga

Per Kjellin, Systemförvaltare på Trafikverket

Läs mer


Som beställare vill man att problem ska kunna lösas snabbt och effektivt. Jag skulle vilja säga att Konsultnet är svaret på hur en bra konsult ska vara.

Mats Person, Ekonomichef på HSB Bostad

Läs mer

Kontakta oss

Leveranser i tid med rätt värde