VD har ordet

Går det att kombinera kreativitet med struktur och trygghet? Ja, jag är helt övertygad. Sedan starten 1995 har vi bevisat för både våra uppdragsgivare och våra medarbetare att ett IT-företag kan vara både en trygg leverantör och en utvecklande arbetsplats.

En stor del av den långsiktigheten ligger i att vi vårdar våra relationer. Jag är till exempel mäkta stolt över att konstatera att vi levererar i tid  och till överenskommet pris. Genom en personlig relation, lyhördhet och engagemang i kunderna levererar vi också rätt saker.

Vi arbetar för stora uppdragsgivare, men vi glömmer aldrig att det är den enskilda person som driver projektet eller har anlitat oss som drabbas om vi skulle misslyckas. I vår värld får det inte inträffa. I vår värld vore det att svika ett förtroende vi är satta att vårda.  Vi vill att den person som anlitat oss ska känna sig som en hjälte i sin egen organisation efter att uppdraget är slutfört.

Både du och jag tillbringar en stor del av våra liv på arbetet. Då ser jag det som min skyldighet att bidra till att vi har en så rolig och utvecklande relation som det någonsin går. Jag blir glad och nöjd när uppdragsgivare berättar att mina medarbetare på Konsultnet är kompetenta och delar med sig av sina kunskaper, och samtidigt sprider personlig värme och glädje. Då vet jag också att vi gör lyckade projekt – ur alla aspekter.

Monica Olsson Norman
VD Konsultnet

Leveranser i tid med rätt värde