Vi säljer licenser och tjänster kring Unit4 Business World

Med Unit4 Business World (tidigare Agresso) affärssystem skapar vi enkla och effektiva lösningar som sparar tid och ger dig möjlighet att fokusera mer på din kärnverksamhet. Vi tar ansvar för din systemlösning och vägleder er genom hela processen.

Våra tjänster

Verksamhetsutveckling

Vi hjälper er att utveckla era verksamhetsprocesser och systemstöd. System, processer och användare samverkar i ett komplext samspel. Vi har en lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder hitta den bästa lösningen för just deras verksamhet.

Läs mer

Nyinstallationer

Vi har varit med och drivit nyinstallationer av Unit4 Business World (tidigare Agresso) i över 20 år med totalansvar för allt från stora koncernprojekt med över 120 bolag under tre års tid, till mindre företag där projekten varat några månader. Denna bredd av uppdrag har gjort oss unika på att anpassa oss till kundens verklighet när det gäller ekonomiska och organisatoriska förutsättningar. Vi använder samma grundmetodik vilket gör kunderna trygga då vi alltid levererar en tydlig plan med en klar leverans.

Läs mer

Uppgraderingar

Få alltid viktiga uppgraderingar när du behöver dem så att du inte hamnar efter och förlorar viktiga värden.

  • Med ett förvaltningsavtal med oss får du viktiga uppdateringar
  • Ligg steget före dina konkurrenter

Läs mer

Förvaltning och vidareutveckling

Förvaltningsperspektivet är i vår mening starkt kopplat till ett löpande systemunderhåll och utveckling. Den stora utmaningen blir ofta nya krav på förändringar och vikten av att ha siktet inställt på rätt mål redan från början.

Läs mer

Läs vad våra kunder tycker om oss

Läs vad våra kunder har att säga om oss och våra konsulter.

Läs våra kundreferenser

Kontakta oss

Leveranser i tid med rätt värde