Kunden i centrum

Vårt fokus har alltid varit kunden.

Genom interna rutiner, hög kompetens och en egenutvecklad process för support kan vi upprätthålla god support och en närhet till våra kunder. Vi är stolta att många av våra kunder har valt att samarbeta med oss i över 20 år. Det ger en trygghet och stolthet i vår organisation.

Några av våra kunder

Konsultnet utför idag uppdrag åt ett stort antal Unit4 kunder i Sverige inom framför allt Fastighet, Finans och Tjänstebolag men jobbar till viss del även inom offentlig sektor.Att gå från desktop till webb har gett oss massa kunskap och en miljö som ger bättre stöd till vår organisation. Vi har vänt på en hel del stenar både i systemet och i våra processer och rutiner. I samarbete med Konsultnet har vi hittat lösningar och guldkorn i systemet som vi inte visste fanns och vi har en mycket tydligare bild av vilka fortsatta kliv vi kan ta framöver.

Vi kan varmt rekommendera Konsultnet som varit en kunnig och trygg partner.

Ida Stjärnhild, Förvaltningsledare IT, RikshemUppgraderingen och bankbytes projektet genomfördes samtidigt utan krångel. Känns väldigt tryggt att ha med Konsultnet i denna typ av projekt för deras kunskap, flexibilitet och förståelsen för oss som bolag. Samarbetet mellan konsulter och medarbetare har fungerat väldigt bra mycket tack vara Konsultnets lyhördhet och deras förståelse för vår kunskapsnivå.

"Vi är mer än nöjda med den hjälp vi fått i samband med dessa projekt.

Marie Frykholm, Ekonomichef på Fastighetsaktiebolaget Förvaltaren


Eftersom vår installation har nästan 200 klienter, har det krävts stor förmåga till flexibilitet för att kunna möta de krav och behov som våra olika kunder har haft, vilket både Konsultnet och vi inom Einar Mattsson har behövt hantera löpande.

Jeanette Skierus, projektledare och systemekonom på Einar Mattsson AB


Konsultnet har visat engagemang från första dagen och snabbt satt sig in i vår verksamhet. De har varit en pålitlig samarbetspartner som har hjälpt oss att implementera systemet på rekordkort tid och alltid varit lätta att arbeta med. Vi kan varmt rekommendera Konsultnet och ser fram emot ett långt fortsatt samarbete.

Linnea Corell, Ekonomichef på Intea


Relationen med Konsultnet har fungerat utmärkt. De har varit kompetenta, intresserade, engagerade och i projektarbetet duktiga på att kompetensöverföra till vår egen personal. Samarbetet mellan konsulter och anställda har fungerat över förväntan

      Anette Ekstrand, Ekonomichef på HSB Stockholm


Kontakta oss