Kunden i centrum

              Vårt fokus har alltid varit kunden.

Genom interna rutiner, hög kompetens och en egenutvecklad process för support kan vi upprätthålla god support och en närhet till våra kunder. Vi är stolta att många av våra kunder har valt att samarbeta med oss i över 20 år. 

Det ger en trygghet och stolthet i vår organisation.

Några av våra kunder

Konsultnet utför idag uppdrag åt ett stort antal Unit4 kunder i Sverige inom framför allt Fastighet, Finans och Tjänstebolag men jobbar till viss del även inom offentlig sektor.Att gå från desktop till webb har gett oss massa kunskap och en miljö som ger bättre stöd till vår organisation. Vi har vänt på en hel del stenar både i systemet och i våra processer och rutiner. I samarbete med Konsultnet har vi hittat lösningar och guldkorn i systemet som vi inte visste fanns och vi har en mycket tydligare bild av vilka fortsatta kliv vi kan ta framöver.

Vi kan varmt rekommendera Konsultnet som varit en kunnig och trygg partner.

Ida Stjärnhild, Förvaltningsledare IT, Rikshem


Konsultnet har visat engagemang från första dagen och snabbt satt sig in i vår verksamhet. De har varit en pålitlig samarbetspartner som har hjälpt oss att implementera systemet på rekordkort tid och alltid varit lätta att arbeta med. Vi kan varmt rekommendera Konsultnet och ser fram emot ett långt fortsatt samarbete.

Linnea Corell, Ekonomichef på Intea