Systemutvecklare - Integrationsexpert

Jobba med den senaste .Net plattformen hos stora välkända kunder, erfarna team med specialister, möjlighet till distansarbete med flexibla villkor. Vi söker Systemutvecklare med några års erfarenhet från systemutveckling med fokus på integration. Gärna behärskar utveckling inom någon eller några av områdena REST, SOAP, XML, JSON, köhantering, databaser, .NET, Java.

Inom Konsultnet kommer du att få arbeta med den senaste utvecklingsplattformen inom .Net, där du kommer att arbeta i team med våra konsulter mot en beställare som oftast sitter på en stor organisation i Sverige.

Din bakgrund

Vi söker dig som börjat din karriär med programmering. Du har arbetat lite med lösningar baserade på Microsoft .NET / C# samt HTML, Dynamisk HTML samt Javascript. Du arbetar strukturerat och målinriktat, har lätt för att samarbeta och ta initiativ och har förmåga att medverka aktivt till att utveckla effektiva systemlösningar. Du jobbar självständigt i projektet men samarbetar med andra konsulter för att nå projektets mål.

Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift är ett krav.

Dina arbetsuppgifter består av att:

- Utveckla i .Net plattformen

- Hantera releaser mot kund

- Testa delprojekt

- Medverka för att ta fram prototyper

Vi söker dig som har följande profil:

- Självlärd eller akademisk examen som civilingenjör eller systemvetare

- Person med ett genuint intresse för programmering bosatt i Stockholm eller dess närhet

Det är meriterande att ha följande kompetens:

- Kompetens inom HTML, Dynamisk HTML samt Javascript

- Erfarenhet av utveckling på Microsoft .NET-plattformen

- Erfarenhet av objektorienterad programmering

- Erfarenhet från arbete med Visual Studio

- Erfarenhet av programmering i C# - Erfarenhet från API / XML

- Erfarenhet av SQL

- Kompetens inom grafisk design är ett plus

Konsultnet erbjuder

På konsultnet får du vara dig själv, uppskattad som individ och en självklar del i företagets framgång som du delar med många engagerade , smarta och drivna människor. Du ingår i ett tema av engagerade individer som hjälper varandra. Om du själv är likadan kan du få göra hur många roliga och stimulerande saker som helst som faktiskt gör skillnad för dig och våra kunder.

Som anställd får du stöd i allt från pensionsfrågor till att du har en ordentlig sjukvårdsförsäkring. Vi ger 6 veckors semester för all personal. Vi värdesätter och tar ansvar för att du som anställd skall känna dig trygg i din anställning.

Vi tror på varje medarbetarens förmåga att utvecklas med hjälp av individuella mål som leder i riktning mot ett gemensamt företagsmål. Ofta utvecklas vi som mest när vi samverkar med andra individer och det gör vi genom att medverka i olika team. För att förstärka ett team behöver varje individ växa. Våra belöningssystem skapar utrymme för det.

Ansökan

Tilltalar tjänsten dig, sänder du ett mail till Bernt med din ansökan.

  • Vi anställer löpande och hanterar ansökningarna vartefter de kommer in.
  • Skicka din ansökan med en kort personlig presentation till bernt.olsson@konsultnet.se

Välkommen!