Projektledare

Jobba med stora välkända kunder och erfaret team med specialister. Möjlighet till distansarbete med flexibla villkor. Vi söker erfarna Unit4 ERP projektledare som levererar lyckade projekt.

Vårt fokus är kunder som har Unit4 ERP och integrerade systemlösningar. Din roll är att leda Unit4 ERP kundprojekt och projektteam så att vi överträffar uppställda mål. 

Vi tror att du har erfarenhet av rollen som projektledare och vill hjälpa andra verksamheter att lyckas med sin vidareutveckling av processer och systemstöd.

Din utveckling sker kontinuerligt genom att delta i våra kompetensutvecklings-program. Du medverkar även vid konsultutvecklingsprogrammet.

Vi är specialister på Unit4 ERP och har utformat implementeringsmodeller som nyttjas i tillägg till aktuella projektmodeller. Vår erfarenhet sträcker sig över flera branscher där tjänst, fastigheter, försäkring, bank och finans utgör en bas.

Att utveckla kundlösningar och leverera mervärde är en del av vår vardag. Vår utvecklingsresa pågår ständigt. Vi har ett modernt, trivsamt kontor 50 meter från Stockholmscentral.

Dina arbetsuppgifter består av att:

  • Leda team som utför system- och verksamhetsanalyser
  • Leda team som implementerar Unit4 ERP och förändrar processer

Vi söker dig som har följande profil:

  • Akademisk examen inom relevant område

Det är meriterande att ha följande kompetens:

  • Projektledningsmetodik (agilt- och vattenfallsmetod).
  • Erfarenhet av PM3 förvaltningsmodell

Erfarenhet från tidigare tjänster

  • Projektledning av Unit4 ERP implementeringsprojekt
  • Projektledning från andra ERP system

Konsultnet erbjuder

På konsultnet får du vara dig själv, uppskattad som individ och en självklar del i företagets framgång som du delar med många engagerade , smarta och drivna människor. Du ingår i ett tema av engagerade individer som hjälper varandra. Om du själv är likadan kan du få göra hur många roliga och stimulerande saker som helst som faktiskt gör skillnad för dig och våra kunder.

Som anställd får du stöd i allt från pensionsfrågor till att du har en ordentlig sjukvårdsförsäkring. Vi ger 6 veckors semester för all personal. Vi värdesätter och tar ansvar för att du som anställd skall känna dig trygg i din anställning.

Vi tror på varje medarbetarens förmåga att utvecklas med hjälp av individuella mål som leder i riktning mot ett gemensamt företagsmål. Ofta utvecklas vi som mest när vi samverkar med andra individer och det gör vi genom att medverka i olika team. För att förstärka ett team behöver varje individ växa. Våra belöningssystem skapar utrymme för det.

Ansökan

Tilltalar tjänsten dig, sänder du ett mail till Monica med din ansökan.

  • Vi anställer löpande och hanterar ansökningarna vartefter de kommer in.
  • Skicka din ansökan med en kort personlig presentation till monica.norman@konsultnet.se

Välkommen!