Unit4 – Applikationskonsulter

Vill du jobba med välkända stora kunder och spännande uppdrag med möjlighet till distansarbete. Vi söker erfarna Unit4 ERP konsulter eller systemförvaltare som vill vara med på vår tillväxtresa. Din utveckling sker kontinuerligt i ett utvecklingsprogram där du får tillgång till hela informationsbanken från Unit4/Community4U.  

I jobbet som applikationskonsult har du omväxlande arbetsuppgifter hos kunder med affärssystemet Unit4 ERP. Du jobbar självständigt eller medverkar i något av våra projektteam.

 Är du t.e.x systemförvaltare idag så tar vi dig vidare till en konsultroll.

Vi är specialister på Unit4 ERP och är ett meriterat gäng som medverkat sedan produkten kom in på den svenska marknaden. Vår kompetens finns inom flera branscher där tjänster, fastighet, försäkring, bank/finans utgör en bas.

Att utveckla kundlösningar och leverera mervärde är en del av vår vardag. Vår utvecklingsresa pågår ständigt. Vi har ett modernt och trivsamt kontor 50 meter från Stockholm central där vi erbjuder frukost varje morgon och AW på torsdagar.

Dina arbetsuppgifter består av att:

 • Implementera lösningar med hjälp av Unit4 ERP
 • Medverka vid system- och verksamhetsanalyser
 • Utveckla ekonomimodeller och rapportering
 • Implementera affärssystem och förändra processer

Vi söker dig som har följande profil:

 • Akademisk examen eller likvärdig inom relevant område.

Det är meriterande att ha följande kompetens:

 • Erfarenhet av implementering av Unit4 ERP
 • Erfarenhet av PM3 förvaltningsmodell
 • Konsulterfarenhet mer än tre år

Erfarenhet från tidigare tjänster

 • Unit4 ERP projekt och eller systemförvaltning

Konsultnet erbjuder

På konsultnet får du vara dig själv, uppskattad som individ och en självklar del i företagets framgång som du delar med många engagerade , smarta och drivna människor. Du ingår i ett tema av engagerade individer som hjälper varandra. Om du själv är likadan kan du få göra hur många roliga och stimulerande saker som helst som faktiskt gör skillnad för dig och våra kunder.

Som anställd får du stöd i allt från pensionsfrågor till att du har en ordentlig sjukvårds-försäkring. Vi ger 6 veckors semester för all personal. Vi värdesätter och tar ansvar för att du som anställd skall känna dig trygg i din anställning.

Vi tror på varje medarbetarens förmåga att utvecklas med hjälp av individuella mål som leder i riktning mot ett gemensamt företagsmål. Ofta utvecklas vi som mest när vi samverkar med andra individer och det gör vi genom att medverka i olika team. För att förstärka ett team behöver varje individ växa. Våra belöningssystem skapar utrymme för det.

Ansökan

Tilltalar tjänsten dig, sänder du ett mail till Monica med din ansökan.

 • Vi anställer löpande och hanterar ansökningarna vartefter de kommer in.
 • Skicka din ansökan med en kort personlig introduktion till monica.norman@konsultnet.se

Välkommen!